Bokmässan, what even is she

Clara Cronhielm 29 september

Kände mig så mycket som bara en liten tjej när jag åt dessa framför Brott och Köhler.

You guys, jag är typ så besviken

Mässan var liksom, aj mitt huvud varför är det så varmt, varför kan jag inte andas, varför är jag så sexig, varför är alla de här människorna här, var är alla människor. Jag hann inte gå på någon programpunkt för jag var så överväldigad av 87 000 pers och Jonathan så ville saker, ja ni vet hur han är.

Sen efter en timme fyrtiofem minuter på Svenska mässan återvände vi till hotellet som så såg sååå lyxigt ut på bilderna och priset men som är alltså ganska meh för att byta om till L’amour – La morts fest på Skanshof. Jag var så taggad hade en liten

ugh jag orkar inte ens jag skriver imorgon istället

Jag hade en liten kjol och en liten skara vänner. Underbara läsningar av mina bästa tjejer. Ida Mirow är verkligen queen. Jag sa “jag anser oss vara i samma ålderskategori” och hon ba “jag är 34” och jag ba shit, blev helt tagen. Hon skriver verkligen för tjejen så antog att hon var typ 26-27 men det fick mig att inse att min defintition av “tjejen” ligger väldigt nära min definition av “själen”, så Ida Mirow skriver de facto för själen. Makes you think.

Det kom färre än jag väntat mig till skanshof, men jag tror det beror på att vi är i gbg, eller en göteborgare sa att det var därför, han tog på sig ansvaret och sa förlåt. Det kändes skönt.

Inte bara har jag blivit let down, jag har verkligen också let you down, you guys…. Jag liksom glömde min modebevakning :/

Jag tog några bilder men lovar att vara så så mycket starkare och bättre idag. Jag tog en bra bild som ni ska få ta del av pga slay person slay outfit så underbart nochalant avslappnat men samtidigt dressat, så smart bara:

Något som var kul var att det på salongen dök upp en söt liten kille. CC ultras vet att jag hade min första kändisupplevelse under way out west för en månad sen när jag blev igenkänd av en kille utanför folkteatern vid 4 en morgon. Igenkänd av den söta lilla killen som nu dök upp på LLs salong. Men jag är också en mycket blyg liten tjej så jag är inte modig. Han följde med oss till folk och det var trevligt. Vi satt och drack öl när elis gick in i rummet. Jag sa “kungen has entered” han sa “säger ni alltid så om honom” och jag ba nej obvi inte jag skämtar lite med dig nu. Jag är så nervös. Ugh, sen åkte vi “vagn” hem men det var väldigt så “hejdå”-stämning.

Sex- och rock’n’roll-faktor igår på en skala 1-10: 1 (himla-med-ögonen-emoji)

Men man får verkligen aldrig tappa hoppet you gays. Aldrig! Så nu börjar vi om. Med en liten manifestation, säg den med mig:

Idag ska jag ha så kul. Jag ska mingla och prata med nya människor. Jag ska ha fina kläder. Jag ska träffa en härlig twink eller en mean looking ryss. Jag ska skriva ett roligt blogginlägg med samma oumph som mitt första. Jag ska flörta med CRFN. crffn you guys.

Här är mina bästa tips för idag:

Fredag

Gör vad fan ni vill det finns ett program kolla själva gå på någon rolig fest jag ska nog läsa på radikal bokmässa i angered vid 18 tillsammans med gänget kom dit eller kom inte dit gör vad ni vill bara snälla ta hand om er och finn kärleken jag tror den finns