Rapport från ett regionaltåg, Bålsta – Göteborg

04.50 Klockan ringer

05.13 Har försovit mig

05.21 Går ut från rummet, tio minuter sen

05.23 En lampa nere vid garagebyggnaden står och blinkar, skräck, getmannen, spöken 

05.27 Kommer bort lite från folkisområdet, inser att jag kommer gå genom ett kompakt mörker gjort ännu mer kompakt av en tjock dimma, kommer ner till vattnet, skräck, getmannen, spöken, vättar, den bleka mannen som fiskas upp ur vattnet i Jordskott

05.27 Ringer mamma, hon svarar och vi pratar hela vägen till bussen, eller hon pratar jag halvspringer pga sen och getmannen. 

05.52 Blöt svettlugg, hejdå mamma, hej busschauffören

06.42 Kliver på regionaltåget med en kaffe och kanelbulle som kostade 6% av min gbg-budget. 

07.05 Amie och Fanna fick skit för att de skämtade om lebbar med Saskia Cort? Bögar måste verkligen chilla, det är väl klart att lebbar är tråkigare än män att gå hem med sent? Te och pill? Nej. Dunka dunka och dunka dunka tack. (tagga gbg tagga littwinks iiiiiiihhhhh)

07.15 Lykke har fukking fukkat upp min bokmässanplanering. Jag gav henne mitt inlogg så hon kunde kolla på de programpunkter jag sparat och nu har hon sabbat det urghh, lita tbfh inte på korta.

Idag är första dagen på bokmässan!!!! :)))))

Hur taggade är ni jag är så taggad

Här kommer mina bästa rekommendationer för dagens program:

(detta innefattar inte monterprogrammet för det är så jävla mycket det får ni faktiskt lösa själva) 

11.00 

Kafka, Freud och det judiska ursprunget
Medverkande: Per Magnus Johansson, Mikaela Blomqvist
Scen: J2

Kulturdebatt 
Heberlein, Jinder (lilla)
Scen: G4

12.00 

Juden Jesus
Medverkande: Cecilia Wassén, Ute Steyer, Göran Rosenberg, Martin Modéus, Anders Arborelius
Scen: G4

Edith Södergran – Ja må hon leva!
Medverkande: Nina Ulmaja, Anna Takanen, Agneta Rahikainen
Scen: R2

13.00 
Absintcaféer och boulevardprosa – sekelskiftets urbana litteratur
Medverkande: Hillevi Norburg, Andreas Lundberg
Scen: R2

14.00 

Diasporan – den judiska kulturens livmoder
Medverkande: Simon Schama, Göran Rosenberg, Adam Gopnik, Lars Dencik
Scen: G4

Tro och hopp i Tolkiens värld
Medverkande: Karin Pettersson, Judith Kiros, Elise Karlsson, Johan Egerkrans
Scen: J1

15.00 
Varför tror folk att medier drivs av dolda agendor?
Medverkande: Jeanette Gustafsdotter, Charlotta Friborg, Ulrika Andersson, Christopher Ahlqvist
Scen: F5

16.00 
Afrosvenskar i historien
Medverkande: Amat Levin, Maria Fröhlich, Johanna Berg
Scen: R2

Efter mässan rekomenderar jag att ni går på L’amour – La morts fest på Skanshof 17.00-20.00. Ölen och bubblet är så billigt eller så och så billigt men väldigt billigt för en plats med suffix hof. (under 50-lappen)
Så många bra ska läsa (jag obvi) och säkert ännu bättre kommer bara vara där och hänga. Har hört att Linda Skugge kaaaanske kommer och läser och bara prospekten att kanske få va i samma rum som henne är ju… goals.
https://fb.me/e/3d6suPM5c

07.59 Får skakångestreaktioner av trauma (skoj) när jag laddar ner Grindr och Tinder för att kunna göra en extensiv och nyanserad bevakning åt er, ni borde typ vara så tacksamma you guys

08.12 Gick på toa, alltså har lichteralanty ingen på det här tåget sett en lågmidjad jeansbyxa förut eller vad FAN är det frågan om?? Ja, det är ett höftben du vet vad det är sluta stirra tant*****.

08.20 Jag ska kolla sex education och äta min kanelbulle nu

computer with cinnamon bun on the keyboard

08.54 En sak jag tänkt på som är sååå skön med “litteraturen” är att man ju verkligen inte behöver ta till sig “konsten” för att få vara med typ. Alltså tänk om vi höll på med musik då skulle man ju kunna och därför behöva lyssna på låtar (för att de är så 3 min långa) för att få vara med och vara “intresserad” när man egentligen kanske bara är intresserad av människorna. Med litteratur så är det så “har du läst den här nya boken?” och man är så “nej!! GALNING den är 400 sidor lång absolut inte” men sen säger man något smart om den ändå och så får man träffa coola och intressanta och sexiga människor. Eller typ med musik så är det så du ska kunna sjunga, skriva noter, kanske spela ett instrument, kunna skriva lyrik och sen spela in hela skiten tillsammans med andra eller ännu värre helt själv inne på kammaren och då blir man artist. Men med litteratur så är det så hej får jag läsa och så går man upp och läser nån jävla transkriberad radbruten konversation man haft med någon kille och så får man så en poet-stämpel i pannan och får sätta sig vid samma bord som Elis typ. Aja det är iaf galet och jag är så tacksam för allt you guys. < 3

09.27 Jonathan ringde och sa att han fixat tidig incheckning och hotellrum nära varandra. Så bra men liksom? Att han kunde ringa och fixa med min bokning, hur grovt? Tänk om han var min stalker och bara kan fixa så vi har rum bredvid varandra, så obehagligt.

10.21 “Vårgårda” hahahahahaahaha

Det var allt för min logg, nu stiger jag snart av i gbg och då fucking börjar det. : ) nu kör vi mina litshunos gäris och ickebinäris : ) < 3